Gynækologen

tri_rettetTri Huu Nguyen

Overlæge, ph.d, speciallæge i gynækologi & obstetrik.
Dr.Tri er født i Vietnam og kom til Danmark i 1981 som bådflygtning.
Dr. Tri er gift med Henriette K. Nguyen, som er klinikkens administrator og sonograf, nakkefold-certificeret.

Dr. Tri Huu Nguyen er uddannet på Københavns Universitet som cand.med i 1991, ph.d grad i 2000 omhandlende præcision af terminsbestemmelse på over 20.000 fostre, speciallægeanerkendelse i 2005.

Med sin ultralyduddannelse fra Herlev Universitets Hospital fra 1995-2000 er Dr.Tri en af de få gynækologer i Danmark som har en solid, international anerkendt ultralydbaggrund udover den almindelige gynækologisk/obstetrisk speciallæge uddannelse.

Under min uddannelse har jeg altid haft en stor interesse for ultralydsskanning generelt, og specielt i gynækologi og fosterskanning. Efter min mening er ultralyd en billig, men effektiv teknologi, som ved korrekt anvendelse giver en meget hurtig og sikker diagnose.
Jeg har tidligere arrangeret ultralydskurser og oplært danske/skandinaviske sonografere i at foretage forskellige typer af skanninger som bl.a. mave, tarm, bryst, gynækologisk, obstetrisk skanning etc.).

I en årrække har jeg været overlæge på gynækologisk/obstetrisk afdeling på Holbæk sygehus med ansvar for ultralydsskanning generelt, og specielt omkring ultralydsscreening af foster (nakkefoldsskanning, misdannelsesdiagnostik).

Jeg har opstartet og organiseret et obstetrisk screeningsprogram i Vestsjællands Amt siden 2005 samt uddannet sonografer til at foretage skanning under et strengt krav til kvalitetskontrol.

Siden 2007 har jeg haft min egen klinik, som består af en gynækologisk klinik og en skanningsklinik.
Gynækologisk klinik er en af Danmarks største, med aftale med Regionen. Her kan patienterne blive undersøgt vederlagsfrit med henvisning fra egen læge.

Skanningsklinikken tilbyder skanninger på privat basis. Her foretages der primært graviditetsskanninger, men andre typer af skanninger som mave-tarm, private gynækologisk, bryst-skanninger tilbydes der også.

Jeg byder velkommen til vores klinik hvor vi sætter stor pris på høj international fagligt standart, entusiasme og stolthed af at kunne udføre et godt stykke arbejde

 

bild-startsida